20-08-05

POPCORN CITY WANTS YOU

Meermaals daags krijgen we e-mails binnen met de vraag om het programma Popcorn City te kunnen downloaden, omdat de lokale radio in de buurt het programma (nog) niet in de programmatie heeft opgenomen.
Wij proberen hen te overtuigen om dat toch te doen, maar omdat we waarschijnlijk niet over alle adressen beschikken, zijn er een aantal radio's die we nog niet konden benaderen.
Aan de kant zijn er natuurlijk ook altijd een aantal stations die een afwachtende houding afnemen, maar met de kat uit de boom te kijken haal je geen resultaten.
Wij kunnen alleen maar zeggen dat elke radio die ons programma heeft binnengehaald, zeer tevreden is en dat we wekelijks een heleboel e-mail-reacties krijgen van tevreden luisteraars.
Meer dan een goed programma maken en radio's proberen te overtuigen, kunnen wij niet doen.
Daarom doen we nu een oproep aan alle popcorn-liefhebbers die niet kunnen luisteren naar ons programma.
Laat de radio in je buurt niet met rust.
Mail hen, schrijf hen, telefoneer hen, zet berichten op hun gastenboek en laat hen weten dat je Popcorn City wil beluisteren op de frequentie in jouw buurt.
Maak ook meteen het adres van deze blog kenbaar, zodat ze kunnen te weten komen wat Popcorn City is, en dat ze er niks voor hoeven te betalen.
Laat het voor één keer niet aan je buurman over, maar maak er werk van en laat zien dat de Popcorn City liefhebbers één front vormen.
 
GEWOON DOEN, NU !

23:42 Gepost door Popcorn City | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.