19-06-06

BEDANKT

Gisteren, zaterdag 17 juni, was het eindelijk zover.

De popcornsite, www.popcornoldies.be organiseerde een benefiet voor Popcorn City.

 

Bij sommigen komt dan spontaan de vraag op : ‘Waarom een benefiet voor een radioprogramma ?’

Wel, het Popcorn City concept heeft geen commerciële bedoelingen, en we hebben dan ook geen enkele vorm van inkomsten.

Het programma wordt louter gemaakt uit liefde voor de popcorn muziek, maar wel door professionele liefhebbers.

Uiteraard kost koken geld en we zijn een goed jaar geleden begonnen met apparatuur die we links en rechts op de kop konden tikken voor een zeer zacht prijsje.

Toch was de geleverde kwaliteit zeker niet minderwaardig, maar soms moesten we nachtjes doorwerken omdat onze ouwe opnamecomputer het voor de zoveelste keer liet afweten.

Ik mag me ook gelukkig prijzen met de stress-bestendigheid van mijn echtgenote die op zo’n momenten mijn gevloek erbij nam.

Zij weet nu wat er bedoeld werd met in goede en slechte tijden.

De doelstelling van Popcorn City was en is, dat we zelf met veel plezier heel wat tijd en energie in het project willen stoppen, maar geen echt grote sommen geld.

Toch willen we in de toekomst op een onafhankelijke en professionele manier kunnen blijven werken en ervoor zorgen dat Popcorn City de nummer één blijft en nog beter en nog groter wordt.

Als alles naar wens verloopt, stappen de mensen van www.popcornoldies.be nog deze week met ons naar de pc-shop voor een spiksplinternieuwe opnamecomputer, zodat de komende afleveringen van Popcorn City nog beter zullen klinken en een heel stuk vlotter kunnen afgewerkt worden.

Het voortbestaan van het programma is vanaf dan ook dubbel en dik gegarandeerd.

 

Ik wil dan ook van de gelegenheid gebruik maken en iedereen bedanken die zaterdag aanwezig was, en vooral ook de mensen die aan de party meegewerkt hebben.

Ik wil ook mijn speciale dank uitspreken naar initiatiefnemer Vital Van Ham die voor een grandioze avond gezorgd heeft en alles in goeie banen geleid heeft.

Ik bedank ook alle popcorn-deejays die belangeloos  hun plaatjes en hun know-how meebrachten.

Ik bedank ook de mensen aan de kassa, het toogpersoneel en de garcons die, door de grote opkomst en het goeie weer, extra hard moesten werken.

Ik wil ook mijn dank uitspreken naar de radiostations die naast ons programma, de laatste weken voor de party deze keer ook meermaals per dag een reclamespot voor het evenement hebben uitgezonden.

Ik hoop dat ik niemand over het hoofd gezien heb en als dat zo is, wil ik ook hen bedanken.

 

 Popcorn City

 Jan Van Deyck

01:23 Gepost door Popcorn City | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.