30-04-07

2 Jaar Popcorn City

urlOp 1 mei 2005 ging de allereerste aflevering van Popcorn City on air.

Eerst waren het slechts  een paar radio’s die in het concept geloofden, maar stilaan groeide dat aantal uit tot een 50-tal station, niet alleen in eigen land, maar ook in Nederland.

 

De eerste 25 afleveringen waren non-stop en vanaf aflevering 26 kwam er ook een presentator aan te pas.

 

De zelfgemaakte jingles werden algauw vervangen door een professioneel jinglepakket en ook het platenbestand werd in die twee jaar aardig uitgebreid, dankzij enkele notoire popcorn-verzamelaars die zich achter het programma schaarden en ook dankzij Toto-records.

 

Dank zij Popcorn City kwam er een nieuwe trend op gang in radioland, want in navolging van het programma, dat trouwens volledig gratis verdeeld wordt, werden ook andere programma’s opgestart die hun weg vonden naar de radio’s.

 

We zijn nu 2 jaar verder en zij die Popcorn City geen lang leven voorspelden, hebben ongelijk gekregen.

Het programma is een groot succes geworden en is het levende bewijs dat lokale radio nog steeds succesvol kan zijn, als men er maar de nodige energie en creativiteit wil insteken.

 

Radiostations die Popcorn City eveneens aan hun programmaschema willen toevoegen, kunnen contact opnemen met popcorncity@pandora.be.

Popcorn City wordt GRATIS verdeeld aan alle niet-landelijke Nederlandstalige radiostations in Belgie en Nederland en aan alle webradio’s .

00:00 Gepost door Popcorn City in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.